Close

Joris van der Bijl

Laat je inspireren tot groei

Een nieuw jaar, een nieuwe richting?

Nu de kerstdagen achter de rug zijn en 2023 er bijna op zit, is het vaak een tijd van reflectie. Wellicht geniet je van een paar welverdiende vrije dagen of kun je wat rustiger aan doen na een drukke periode. Heb je zin om het nieuwe jaar weer met frisse energie te beginnen, of zakt de moed je al in de schoenen bij de gedachte?


De overgang van oud naar nieuw is het perfecte moment om na te denken over dingen die we in het nieuwe jaar anders willen aanpakken. Misschien heb je het goede voornemen om vaker te sporten, minder alcohol te drinken of om wat duurzamer te leven. Maar eigenlijk weet je dat iets anders je dwars zit: “Is dit nog wel wat ik wil?”, “Doe ik iets waar ik echt gelukkig van word?” of “Wat wordt de volgende stap in mijn carrière?” Het is duidelijk: iets moet veranderen.


Tijd om volgend jaar met een frisse blik te beginnen! Je kunt natuurlijk testen of die goede voornemens je de frisse energie brengen waar je op hoopte. Echter is de kans groot dat je die voor het einde van januari al hebt laten varen. Het alternatief? Ik help je graag om te ontdekken wat je écht wilt.


Samen gaan we aan de slag zodat je je bewuster wordt van je gedachten, gevoelens en keuzes in je eigen gedrag. Zo kom je erachter waar je echt gelukkig van wordt en ga je je leven vormgeven op jouw manier. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem eens een kijkje bij mijn methoden en technieken of lees de referenties van mijn klanten.


Ben je klaar om in 2024 aan de slag te gaan met een concreet actieplan om jouw doelen te bereiken? Neem dan hier contact met me op voor een kennismaking.

Neem contact op

Joris van der Bijl Personal Executive & Business Coach Hilversum

Wil je kennismaken of heb je vragen? Neem gerust contact op

 

Joris van der Bijl

+31 6 53 21 02 75

info@jorisvanderbijl.nl