Close

Joris van der Bijl

Laat je inspireren tot groei

Persoonlijke & Executive coach

Je zit met een vraag maar weet het antwoord niet. Dat kan zowel persoonlijk als op het werkvlak zijn. Vaak hangt dit ook weer samen met elkaar.

    • Voorbeelden zijn:
  • – je weet niet goed wat je wilt,
  • – hoe kom ik weer in mijn kracht?
  • – het gaat niet lekker op mijn werk, 
  • – onzekerheid,wat is mijn perspectief?
  • – piekeren (dat kost veel negatieve energie)
  • – Ik ben niet tevreden met mezelf en / of met wat ik doe
  • – En nog meer…

 

Allemaal vragen die je zowel in je werk als in je persoonlijk leven in de weg kunnen zitten. Ik vind het geweldig leuk mensen te helpen en zeker om ze te zien groeien, daar word ik blij van! De basis hierbij is wel te weten wat je wilt en wat je kan. Dat is niet altijd eenvoudig en ik kan je daarbij helpen.

Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven, als collega en als leidinggevende

Ik heb jarenlange ervaring als collega en leidinggevende, waarin ik veel inzicht in menselijk gedrag heb opgedaan. Mijn stijl van leidinggeven was met name coachend en dienend. Om mensen te helpen en te laten groeien vind ik geweldig leuk. 

Als gecertificeerd NLP Master Coach kan ik je een stuk verder helpen met vragen waar je mee zit

NLP (Neuro Linguïstische Programmeren) kan je helpen om meer eigen keuze te hebben in je gedachten, je gevoel en je gedrag. Ik kan je helpen de vraag achter een mogelijk probleem te vinden en helpen te beantwoorden. We gaan vooral kijken naar wat je wilt (ook als je dat nu eigenlijk niet weet), een stuk bewustwording en communicatie met jezelf en je omgeving.

Een randvoorwaarde voor een geslaagde coaching is wederzijds vertrouwen en vertrouwelijkheid

Vertrouwen en vertrouwelijkheid, van jou naar mij als coach, en van mij naar jou als coachee is een randvoorwaarde voor geslaagde coaching. Een goede klik is daarbij van groot belang. Ben je geïnteresseerd om te kijken of wij die klik hebben en ik je kan helpen? Bel me of mail me dan. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek en kunnen we bespreken of en hoe we verder kunnen gaan. De gesprekken vinden in principe in alle privacy in Hilversum plaats. Een vervolg kan mogelijk ook via E-coaching (Skype, FaceTime en per mail) vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Ik ben aangesloten bij de NVNLP en de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en werk volgens hun ethische gedragscode .

Neem contact op

Joris van der Bijl Personal Executive & Business Coach Hilversum

Wil je kennismaken of heb je vragen? Neem gerust contact op