Close

Joris van der Bijl

Laat je inspireren tot groei

Referenties

Na ieder traject vraag ik al mijn klanten een evaluatie in te vullen. Gemiddeld beoordelen mijn klanten mij met een 8.6. Hieronder enkele ervaringen van klanten. 

 

Ik bedien voornamelijk de volgende segmenten:

Middle Management
39%
Directie / CEO / DGA
36%
Management
14%
Overig
11%
7.1
Gemiddelde beoordeling van klanten
4.5/5
"Naast onze wijnen zijn onze mensen de onderscheidende kracht van LFE. Hun ontwikkeling is voor ons cruciaal! Wij bieden ze ruimte en ondersteuning om zich persoonlijk te ontwikkelen o.a. door coaching. Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Joris van der Bijl omdat hij, mede door zijn achtergrond in het bedrijfsleven, een waardevolle bijdrage aan de groei van onze mensen levert. Inmiddels heeft Joris een traject doorlopen met een aantal van onze collega’s; elk met zijn of haar eigen aandachtsgebied. Ieder van hen is zeer tevreden over hetgeen Joris met ze bereikt. Ook als management merken we de positieve veranderingen van de coachingsgesprekken, zoals in de manier van samenwerken, gegroeid zelfvertrouwen, maar ook stressreductie en inzicht in eigen carrière wensen en perspectieven. Ja, wij zijn erg tevreden over het werk van Joris en bevelen hem van harte aan! Zijn zakelijke- en levenservaring, gecombineerd met theoretische- en coaching vaardigheden. Haarscherp dringt hij tot de essentie door en zet zaken knap in een ander perspectief. Hij geeft inzichten die je voorheen niet had. Hij is een fijne persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. "
Marcel Kerkmeester
Managing Director LFE
"Joris heeft in vier sessies onze directie en afdelingshoofden (15 pers.) begeleid om de samenwerking te optimaliseren. Daarbij is gebruik gemaakt van Insights Discovery. Het gaf inzicht in ieder's individuele karakter en ook in de beste wijze om als team of individuen samen te werken. Joris heeft het team prima begeleid als facilitator. Vooral de praktische vertaling van de gesignaleerde verbeterkansen naar concrete actieplannen viel goed in de smaak en leidde tot tastbare resultaten. Door zijn eigen langjarige ervaring als manager in te brengen raakt hij snel de juiste snaren."
Robert Menken​
Managing Director / Co-owner Menken Orlando B.V.
"Ik kwam bij Joris voor hulp bij het maken van keuzes over de volgende carriere stap - maar hij heeft mij veel verder geholpen. Joris is innemend, maar ook ervaren en stevig. Hij luistert goed, deelt zijn ervaring en confronteert waar nodig. Iedere coach kan je overtuigen dat je meer voor jezelf en je doelen moet staan en dat je rust in je hoofd moet houden. De kunst die Joris beheerst is dat hij me dit ook heeft laten begrijpen en doen. Als je een no-nonsense coach zoekt die je echt verder helpt - ik raad hem zeker aan!"
Maarten Baldee
Director Warehouse Innovation Bol.com
"Joris is een fijne gesprekspartner, komt in een fijne sfeer snel tot de kern. Door een mix van voorbeelden uit eigen (werk)ervaring en theorie heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen persoonlijkheid. Door het coachingstraject kan ik zowel mijn werk als prive nog beter in richten!"
Esther
National account manager Vrumona
"Met een behoorlijke burn-out kwam ik bij Joris. Meteen ervaarde ik een klik en voelde ik me op mijn gemak. Door zijn levens- en zakelijke ervaring, zijn enorme tool aan coaching vaardigheden en hoe Joris is als persoon, kwamen we al snel tot de kern. Eerst heb ik veel handvaten en tips gekregen om weer wat meer rust en energie te krijgen. Ik voelde me al snel weer wat energieker en goed genoeg om tijdens coach-traject met mezelf aan de slag te gaan. Door zijn oprechte interesse, doorvragen, humor, vermogen om respectvol te confronteren en het gebruiken van verschillende coaching technieken, kreeg ik steeds meer inzichten in mezelf en handvaten om verder te kunnen. Ik weet weer wat echt belangrijk voor mij is, zowel prive als in mijn werk. Ik sta weer open voor mijn gevoel en behoeften en kan deze ook weer uiten. Joris heeft me op weg geholpen om weer te leven en te genieten in plaats van te overleven."
Ingeborg
Manager Klantcontact Centrum
"Je hebt direct het gevoel dat je Joris al lang kent en hij jou. Joris heeft het talent direct te levellen. Zijn openheid en ervaringen werken aanstekelijk zodat je makkelijk jouw verhaal doet belemmeringen. Hierdoor kwam ik tot 'denk-gebieden' die troebel of onzichtbaar waren. Joris geeft de handvatten naar het antwoord op jouw vraag. Juist door jezelf de vrijheid te geven, komt het antwoord waarmee ik verder kans. Joris helpt als sparring partner naar het volgende hoofdstuk."
Anoniem
Media Producent
"De dynamiek van de boeken-markt en klanten vragen aanpassing van visie en werkwijze. Er was duidelijk behoefte aan een positieve impuls op bedrijfscultuur, samenwerking en communicatie. In mijn zoektocht kwam ik in gesprek met Joris. Hij stelde scherpe vragen en kwam tot een goede analyse en plan van aanpak. Samen zijn we tot essentiële verbeterpunten gekomen voor het MT en voor alle medewerkers. Medewerkers hebben dit positief opgepakt. Mede dankzij zijn prettige en kritische houding– doorspekt met voorbeelden uit zijn eigen management- en coachingservaring – is Joris zeer succesvol geweest in het invullen en beantwoorden van mijn hulpvraag. Ik kan hem dan ook met een gerust hart aanbevelen aan elke manager die met zijn team een positieve verbeterslag wil maken."
Jan-Joris Keijzer
Managing Director HarperCollins Holland
"Met het doel plezier te ontdekken ging ik met Joris een traject in. Tot mijn verbazing - echt! - bleek ik flink overwerkt te zijn. Met een verscheidenheid aan invalshoeken en oefeningen werden goede stappen gezet, Joris wist voor mij een juiste aanpak van eigen verantwoordelijkheid, het opwekken van nieuwsgierigheid, maar ook strengheid te vinden. Nu, na een paar maand, heb ik weer plezier in mijn leven, veel voldoening van wat ik doe en ben. Joris bleek een coach die je je eigen weg wijst, ook al was je die kwijt."
Eric Yspeert
CTO & founder Netyce

Neem contact op

Joris van der Bijl Personal Executive & Business Coach Hilversum

Wil je kennismaken of heb je vragen? Neem gerust contact op