Close

Laat je inspireren tot groei

Je wilt wat anders, maar wat …?

Vraagteken-04

De zomer is min of meer ten einde en hopelijk heb je een lekkere vakantie achter de rug. Voor de meeste mensen start dan het “gewone” leventje weer op.

Vaak is de vakantieperiode een tijd om je weer eens te bezinnen, hoe je in het leven staat, of je wel lekker in je vel zit of dat je toch niet een aantal zaken graag anders zou willen….

ben jij wel één van die mensen, die weet dat je wel wat anders wilt, maar met de vraag zit, WAT?

Je denkt erover na en je praat erover. Maar wát en je nou precies wilt, en hoe, daar kom je niet uit.

Of je moet weer aan het werk, maar het kost je moeite het enthousiasme en de energie weer op te brengen. En dat is niet fijn.

Vaak hangen de verschillende zaken met elkaar samen. Je bent een pad opgegaan, zonder je bijvoorbeeld bewust af te vragen of dit nu wel is wat je wilt.In het begin is het nieuwe en spannend, en dus wel leuk. Maar als je het al een tijdje doet, is het nieuwe eraf en kom je jezelf tegen.

Behalve in je werk, kan dat ook gelden voor relaties of andere keuzes die je in het leven hebt gemaakt of zaken die je zijn overkomen.

Vaak gaat het er dan om jezelf weer te ont-dekken.

Ik kan je helpen om helder te krijgen wat je écht wilt. Om de kracht en vaardigheden te ontwikkelen en daar écht voor te gaan staan. Zowel privé als zakelijk.

Dat resulteert erin dat je je energie weer terug krijgt, dat je je bewuster wordt van je gedachten, gevoelens en je keuzes in je eigen gedrag. En dat voelt goed!

Als ik je interesse heb gewekt, kijk dan eens op mijn website naar bijvoorbeeld de ervaringen van een aantal van mijn klanten. Natuurlijk staat er ook allerlei andere informatie op mijn site.

Heb je vragen? Of denk je dat ik je kan helpen? bel me of mail me, dan neem ik contact met jou op. Dank je voor je aandacht.

info@jorisvanderbijl.nl  – 06 53210 275

Neem contact op

Joris van der Bijl Personal Executive & Business Coach Hilversum

Wil je kennismaken of heb je vragen? Neem gerust contact op

 

Joris van der Bijl

+31 6 53 21 02 75

info@jorisvanderbijl.nl