Close

Joris van der Bijl

Laat je inspireren tot groei

Ineens weet je het: ik wil iets anders. Maar wat?

Reikhalzend keek je maandenlang uit naar die fantastische vakantie. Eindelijk even rust en ontspanning. Je liep al tijden op je tandvlees en sleepte jezelf vooruit, maar hield jezelf voor dat je ‘gewoon’ even aan een paar weken rust toe was. Maar als het gewone leven weer begint merk je dat het lastig is om het enthousiasme en de energie op te brengen die je voorheen had. De frisse energie van de vakantie lijkt plotseling vervaagd. Het is duidelijk: dit moet anders. Maar wat?

 

Het is niet toevallig dat we tijdens een vakantie meer over zulke dingen gaan nadenken. Door fysiek afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen zien we ons leven vanuit een ander perspectief. Vanaf het strand aan de zonnige Rivièra, dobberend op je zeilboot of tijdens een intensieve bergwandeling in Zwitserland ziet het leven thuis er ineens heel anders uit. Er ontstaat ruimte om te reflecteren en te dromen. En dan ga je nadenken: Is dit wel wat ik wil? Ben ik nog wel tevreden over mijn werk? En doe ik iets waar ik écht gelukkig van word?

 

Je beseft je dat je een pad bent ingeslagen zonder je bewust af te vragen of het wel aansluit bij je werkelijke ambities. Je denkt erover na en je praat erover. Je bekijkt wat vacatureteksten en misschien heb je zelfs wat interessante boeken meegenomen om inspiratie uit te putten. Maar wát je nou precies wilt, en hoe, daar kom je niet uit. Het is net alsof je vastzit en jezelf telkens weer tegenkomt.

 

Het is tijd om jezelf te herontdekken! Net zoals een fijne vakantie je helpt om tot nieuwe inzichten te komen, kun je door middel van coaching op een andere manier naar jezelf gaan kijken. Ik kan je helpen om helder te krijgen wat je écht wilt. Met mijn no-nonsense aanpak help ik je op weg om kracht en vaardigheden te ontwikkelen, zodat je je bewuster wordt van je gedachten, gevoelens en je keuzes in je eigen gedrag. En dat voelt goed!

 

Wil jij werk maken van je nieuwe inzichten? Neem dan snel contact met me op om te bespreken hoe we jouw vraagstuk kunnen aanpakken. Dan zorgen we er samen voor dat jij na je volgende zomervakantie niet kunt wachten om weer aan het werk te gaan.

Neem contact op

Joris van der Bijl Personal Executive & Business Coach Hilversum

Wil je kennismaken of heb je vragen? Neem gerust contact op

 

Joris van der Bijl

+31 6 53 21 02 75

info@jorisvanderbijl.nl