Close

Joris van der Bijl

Laat je inspireren tot groei

Werk in je flow!

Werken in een flow is zalig. Het gaat vanzelf en je krijgt er nog energie van ook!

Maar… één op de 7 medewerkers heeft te veel stress. Het is niet altijd duidelijk waardoor. Te veel werk, gedoe, een vervelende collega, of mogelijk verveling en gebrek aan uitdaging. Ook buiten het werk kan de oorzaak liggen, te weinig ontspanning, chronisch vermoeid, motivatie, angst en nog veel meer.

Heb jij nou ook het gevoel dat je bij die één op de 7 hoort, met te veel stress? Kijk uit dat je dan niet in een burn out beland. Dat is echt niet leuk. Je doet echt niets meer, de weg naar herstel duurt heel lang en er is een kans dat je blijvende schade houdt.

Check en voorkom een burn out

Door het maken van de Werkenergieanalyse® wordt duidelijk waar je energie van krijgt en wat energie kost op je werk. Heel overzichtelijk. Waar zich spanning, stress, frustratie en verveling en dus gevaar voor een Burn-out. Is er te weinig uitdaging, dan kan dat ook tot een burn out leiden. Deze analyse is op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd (Professor Bakker).

Wil jij plezier, uitdaging en geluk in je werk en heb je dat niet? dan is het tijd om met mij het gesprek aan te gaan. Na een korte gesprek begeleid ik je in het maken van de Werkenergieanalyse. Vanuit dit heldere startpunt kan ik je begeleiden naar wat wél een gelukkige en leuke werksituatie is.

Wil je onderzoeken of je te veel last van stress hebt, in welke mate en wat daar de oorzaak van is, kijk dat verder op mijn site hier.

Interesse? Mail of bel me, dan maken we een afspraak. Waarom zou je immers nog langer tegen je zin in werken…

 

inzicht-in-uitdaging-en-vaardigheid

inzicht-in-stress-en-invloedjdr-model-prof-bakker

Neem contact op

Joris van der Bijl Personal Executive & Business Coach Hilversum

Wil je kennismaken of heb je vragen? Neem gerust contact op

 

Joris van der Bijl

+31 6 53 21 02 75

info@jorisvanderbijl.nl